KOIKE met lasmechanisatie oplossingen op Metavak |Automatisering |PMA

2022-06-18 20:31:30 By : Mr. Vic Nie

KOIKE, fabrikant van CNC-snijmachines en portable snij- en lasapparatuur, presenteert op de Metavak naast een verplaatsbare, economische en veelzijdige CNC-snijmachine, tevens een mobiele lastractor voor het gemechaniseerd lassen van langsnaden.

In antwoord op vragen uit de markt heeft KOIKE een betaalbare machine ontwikkeld die verplaatsbaar is, CNC-gestuurd en geschikt is voor zowel plasma- als autogeen snijden. De plasmasnij-unit PNC-12 Pipe wordt geleverd met de toortshoogteregeling en booghoogte-instelling. De machine wordt standaard geleverd met KOIKE CAD/CAM nesting-software. Naast het snijden van plaatmateriaal is deze plasmasnij-unit ook geschikt voor het snijden van buismateriaal tot 380 mm ø.

Specifiek voor het gemechaniseerd lassen van langsnaden toont KOIKE op de Metavak de veelzijdige lastractor Wel-Handy Multi II. Voorzien van 4 aangedreven wielen verplaatst de lastractor zich zeer nauwkeurig in alle posities. Dankzij de magnetische trekkracht (35 kg) en een laag zwaartepunt is de lastractor zeer stabiel en tevens geschikt voor staande lasnaden. De Wel-Handy Multi II is leverbaar in een uitvoering voor hechtlassen en één voor hechtlassen met pendelunit.

KOIKE Europe ontwikkelt en bouwt CNC-snijmachines en portable snij- en lasapparatuur. KOIKE behoort tot de wereldtop als het gaat om uitgebreide en 'state of the art' productielijnen met plasma, autogeen en laser snijmachines. KOIKE combineert vooruitstrevende technologie met de kennis van de lokale markten en afnemers. Van handtoortsen en portable snijmachines tot aan complexe CNC gestuurde volautomatische snijmachines.

KOIKE heeft 100 jaar ervaring in de metaalindustrie, staal service centers, scheepswerven, rollend materieel, machinebouwers, staal constructeurs, energieproducenten, on- en offshore en vele andere metaalverwerkende industrieën.

Blijf op de hoogte van het laatste IA-nieuws en ontvang tweewekelijks een e-mail.

In deze editie onder andere: ‘Techniek promoten’, ‘Verschuivende polen’ en ‘ATEX, alles duidelijk?’

Bent u nog niet bekend met Automatie | PMA? Vraag dan hier uw proefabonnement aan en ontvang 2 gratis proefnummers.

© 2022 Automatie | PMA. All rights reserved.